Unelmakohdehäät Espanjassa


Sunnyllä ja Anilla oli ollut aina unelma kohdehäistä ja monien sattumuksien kautta paikaksi valikoitui Espanjan Aurinkorannikko. Juhlapaikkana toimi upea Fort Ingles, linnamainen Villa vuorten keskellä.


Sunny ja An oli vihitty jo Suomessa, joten seremonia, jonka kapellimestarina toimi rakas ystävä, oli muodollinen ja vapaa.


Minun ja Kallen tehtävänä oli ikuistaa tämä ihana päivä kuviin ja videoon, joista löydät koosteet alta.

Valmistelut


Kuvatja video valmisteluista tuo vuosi vuoden jälkeen mieleen sen jännityksen ja odotuksen, joka tuona päivänä oli. Jännitys tässä vaiheessa on yleensä käsin kosketeltavaa.

Seremonia


Vihkiseremoniaa varten paikalle oli rakennettu upea kaari ja istumapaikat juhlavieraille. Tästä ei paljon vihkipaikan näkymät parane!

Vuorossa Cocktailit ja ryhmäkuvat


Seremonian jälkeen on tyypillistä, että monet haluavat yhteiskuvia parin kanssa. Vuoroaan odotellassa sai haukata pientä purtavaa ja hörpätä janojuomaa.

Hääpotretit


Kun ryhmäkuvat saatiin kaikki otettua, tarjosimme parille pienen hengähdystauon ja lähdimme ottamaan potretteja pois hälinästä. Hääpotrettien paikan valinnassa ei ollut juuri ongelmia, sillä juhlapaikkaa ympäröi upea vuoristomaisema.

Puheet


Aina koskettavat puheet! Tässä kohtaa pariin on jo tutustunut niin hyvin, että usein on itselläkin vähän itkussa nieleskelemistä, kun taltio parin ja juhlaväen reaktioita puheisiin.

Juhlat alkakoon


Virallisten osuuksien jälkeen vuorossa oli vuoden odotetuimmat bileet! Juhlissa tapahtui myös koskettava yllätys, kun morsiuskimpun saanut löysi käännyttyään miehensä polvillaan. Seuraavia häitä odotellessa!


Yöksi niin pari kuin juhlaväkikin vaihtoi rennompaa asustetta päälle ja pitkä yö päättyi uima-altaalle Espanjan tähtitaivaasta nauttien!