1 + 1 = Enemmän kuin kaksi!


Me ollaan kaksi suomalaista partasuuta Espanjan aurinkorannikolta. Jo vuosia ollaan toimittu kolleegoina ja vaihdeltu kuulumisia kuvausten tiimoilta. Yhtenä päivänä Kalle kertoi suunnitelmistaan keskittyä yhä enemmän vain videotuotantoon samalla, kun taas Teemu oli yhä uppoutuneempi valokuvauksen maailmaan. Lyhyen palaverin jälkeen syntyi vahva näkemys, että yhdessä me voitaisiin tehdä niin paljon enemmän kuin yksin. Molemmat meistä täydentää upeasti toistemme vahvuuksia luoden vahvan tiimin vuosien kokemuksella.

Teemu Laitinen


Teemu on muuttanut Espanjaan vuonna 2016 Turun seudulta. Vuosien saatossa hän erikoistunut henkilökuvaukseen ja hoitaa pitkälti meidän perinteisen valokuvauksen. Teemun vahvuksiin kuuluu ehdottomasti lempeä luonne ja kyky luoda kuvaustilanteesta rento ja tunteikas.


Teemu on yleensä aina se ensimmäinen, kenen kanssa tulet juttelemaan yhteydenoton jälkeen.


Sähköposti: teemu@veranovisuals.com

Instagram: @teemlait

Teemu Laitinen, Verano Visuals

Kalle Pernu


Kalle on Rovaniemeltä, mutta asunut jo vuosia Espanjan Fuengirolassa. Myös Kalle on alun perin valokuvaaja, mutta vuosien saatossa intohimo videoiden tuotantoon vei miehen mennessään ja vastaakin meidän kaikista videoista aina kuvauksesta leikkauspöydälle ja sieltä valmiiksi videoksi.Sähköposti: kalle@veranovisuals.com

Instagram: @kalle_pernu

Kalle Pernu, Verano Visuals

Ota yhteyttä